Litt om 

Våre tjenester

Hjemmesider

GOOGLE / DIGITAL MARKEDSFØRING

FACEBOOK / DIGITAL MARKEDSFØRING

TRYKTE MEDIER

Vi lever i en verden i rask endring

For kun få år siden var som regel det viktigste for en bedrift å være oppdatert og konkurransedyktig på de tjenester eller varer man solgte sammenliknet med konkurrentene i nærområdet. Med det på plass opparbeidet man raskt et godt rykte og jungeltelegrafen hjalp til med å skaffe nye kunder og holde på de gamle. De fleste små og mellomstore bedrifter konkurrerte hovedsakelig i sine nærområder, og selv om konkurransen også den gang var stor, var markedet allikevel lokalt og oversiktlig.

Gjennom de senere årene har dette bildet blitt kraftig endret. Nesten alle tilbydere av varer og tjenester møter nå konkurranse i en helt annen målestokk og perspektiv enn tidligere. Nær sagt alt av varer og tjenester kan kjøpes over internet og verden har aldri fremstått mindre enn i dag. Det kreves derfor helt andre virkemidler enn tidligere for å hevde seg i konkurransen.

Service har alltid vært et stikkord hos aktørene på vinnerlisten. Og service vil alltid være en forutsetning for å vinne kampen om kundene. Men for å overbevise kundene om at nettopp din bedrift tilbyr en totalpakke som er bedre enn konkurrenter lokalt, nasjonalt og globalt, må kundene få vite om deg og få en grunn til å oppsøke deg.

Det er nettopp her slaget vil stå fremover: Kundene må komme inn i butikken. Dette vil riktig markedsføring bidra til.

Markedshjelpen tilbyr markedsføring i alle kanaler.

Merkevarebygging

Vi hjelper deg å få en rød tråd i din kommunikasjon slik at merkevaren blir forsterket ved hver kampanje.

Sosiale Media

Sosiale media er stadig viktigere i en hver kampanje. Vi velger ut de beste og mest effektive kanalene for hver enkelt kampanje.

Treffsikkert

Riktig målgruppe er essensielt i enhver kampanje. Vi analyserer og målretter mot riktig publikum slik at du treffer best mulig.

Effektmaksimering

Vi er på ballen under hele kampanjen og analyserer og justerer underveis slik at maksimal effekt oppnås.

La oss komme i gang!

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang, vi kommer med glede og forteller mer.