Markedshjelpen AS

Markedsføring i alle kanaler

For å levere en vellykket kampanje, er det en rekke viktige detaljer som må på plass. Vi har lang erfaring i å håndtere alle ledd i en kampanje og tilbyr tilpassede og kostnadseffektive løsninger for nær sagt alle behov. Vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet, og setter vår ære i å ha fornøyde kunder.

Vil du ha markedsføring som virker?

Merkevarebygging

Vi hjelper deg å få en rød tråd i din kommunikasjon slik at merkevaren blir forsterket ved hver kampanje.

Sosiale Media

Sosiale media er stadig viktigere i en hver kampanje. Vi velger ut de beste og mest effektive kanalene for hver enkelt kampanje.

Treffsikkert

Riktig målgruppe er essensielt i enhver kampanje. Vi analyserer og målretter mot riktig publikum slik at du treffer best mulig.

Effektmaksimering

Vi er på ballen under hele kampanjen og analyserer og justerer underveis slik at maksimal effekt oppnås.

Kom i gang!

Vi tar gjerne en gjennomgang med deg og forteller mer om hvordan vi kan tilrettelegge kampanjer og optimalisere for økt oppmerksomhet og resultater. Ta gjerne kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Hjemmesider

GOOGLE / DIGITAL MARKEDSFØRING

FACEBOOK / DIGITAL MARKEDSFØRING

TRYKTE MEDIER

Vi hjelper deg med det meste

Vi hjelper deg fra begynnelse til slutt og leverer en søkemotoroptimalisert hjemmeside.

Fornøyde kunder

Vårt kundeforhold til folkene i Markedshjelpen går mange, mange år tilbake, bare det sier jo sitt. I forkant av hvert årsskifte lager de ett forslag til markedsføring for hele året som vi blir enige om. Men de lar ikke jobben stoppe der, de følger oss jevnt og godt opp gjennom hele året. Og skjer det ting underveis er de fleksible og løsningsorienterte, vi får gode råd underveis og de er genuint opptatte av at vi skal ha best mulig effekt av det de gjør for oss. De ordner både vår avisannonsering og produksjon av vår egen travavis, de kjører stadig mer av vår digitale markedsføring og de lager arrangementsaviser for oss når vi har store arrangementer som Rally Sørland, Anleggsmessa osv., alt sammen fungerer veldig bra. Disse folka anbefaler jeg på det varmeste!

Ingvar Ludvigsen

Markedsansvarlig, Sørlandets Travpark

Gjennom flere år hadde vi gjort en god jobb med vår Facebookside, som hadde ett par tusen følgere som vi jevnlig serverte nye innlegg. Vi var egentlig ganske fornøyd med egen håndtering av dette da Markedshjelpen kom og presenterte sine pakker for Facebookoppfølging. Siden vi allerede var kunder av Markedshjelpen på avisannonsering, fikk vi ett godt tilbud som gjorde at vi valgte å si ja til en prøveperiode, uten at vi egentlig forventet at det kunne gi så veldig mye ekstra effekt.

Men der tok vi feil, etter bare noen måneder hadde vi fått ytterligere tusen nye følgere av vår Facebookside og mange av innleggene fra Markedshjelpen fikk svært god oppmerksomhet. Vi fikk i tillegg selv en ekstra «boost» av at det stadig kom slike innlegg, dette medførte at aktiviteten også fra vår side ble høyere. Resultatene har blitt bedre og bedre, Markedshjelpen kommer jevnt med nye og spennende vinklinger på innleggene som vi aldri hadde kommet på selv samtidig som vi selv også plukker opp tips og inspirasjon til egne ting. De utfyller det vi selv gjør på en super måte og jeg kan trygt anbefale Markedshjelpens løsninger til alle som trenger hjelp til sin markedsføring.

Lizzie Ann Abildgaard

Daglig leder, Skan Møbler AS

«Jeg hadde lenge tenkt på å få gjort noe med hjemmesiden min. Og gjennom flere år hadde jeg tenkt at jeg snart fikk tid til å gjøre noe på sosiale medier. Men etter å ha vært på Faceboook siden 2013 uten å få gjort noe særlig, måtte jeg til slutt innse at det nok alltid vil være andre ting som kommer foran. Det virket derfor forlokkende da Markedshjelpen fortalte at de kunne ta hele prosessen for meg med et minimum av innsats fra min side. Vi ble enige om en ramme for både hjemmeside og øvrige digitale aktiviteter. Ny hjemmeside ble levert kort tid etter, denne er jeg veldig fornøyd med. Markedshjelpen satte deretter i gang med å hjelpe på Facebook og etter bare tre måneder hadde antall følgere blitt mer enn tidoblet, samtidig som kunder nå kommer inn i butikken og refererer til ting de har sett på Facebook. Markedspakken med både Facebook, andre digitale aktiviteter og noe avisannonsering har sørget for svært god respons for min butikk og oppfølging og kreativitet har vært i en klasse for seg selv. Jeg anbefaler mer enn gjerne Markedshjelpen til alle som trenger hjelp til markedsføring og kommunikasjon.»

Geir Ingebretsen

Daglig leder, Ildstedet Arendal AS

La oss komme i gang!

Kontakt oss for en uforpliktende gjennomgang, vi kommer med glede og forteller mer.