Bailine Arendal

Vi har lang erfaring og dyktige terapeuter som står klar til å hjelpe deg, enten du ønsker et nytt treningspass eller mer informasjon om dine kostvaner. Vi har pasienter med smerter og vi har medlemmer som vil ned vekt, yngre som plages av cellulitter og eldre som plages av slapp og løs hud. Stadig flere menn benytter oss som supplement til annen trening. Vi har program som fatburner, stuss, low-impact, figurprogram og spesial program. Basert på dine mål og målsetning, finner vi frem til det som vil passe best for deg.

Slanking

Bailine har utviklet elektronisk treningsapparat som simulerer ulike former for trening. Apparatet foretar oppvarming av musklene ved å ta dem en og en om gangen, deretter trene alle musklene samtidig, og til slutt foreta uttøying ved behov.

Vi har programmer for hofter, midje, lår, mage, rygg med mere – Electrobics program som fatburner, babyboom, high and low impakt, intervalltrening, dybdemassasje – hudprogrammer for cellulite og hudoppstramminger.

Elektrotrening gir en lett form for styrketrening av musklene, setter i gang blodomløpet, strammer opp slapp hud og virker smertedempende. Du blir mer bevisst din egen muskulatur på grunn av den biofeedbackeffekten behandlingen har på sentral-nervesystemet. Apparatet motivere til økt daglig aktiv gymnastikk og trening.

Fordi behandlingen varieres med forskjellige typer behandlinger for hvert besøk, blir hvert besøk mer effektiv.

Mange forskningsrapporter dokumenterer at elektrotrening bygger opp muskelmassen på skadde pasienter. Den danske forskeren Dr. Thomas Mohr har påvist (se dadlnet.dk 10. april 2000) at elektronisk stimulering av lammet muskulatur gir en økning i maksimalt surstoff-opptak på 20-100 % og en økning av muskelmassen opp til 40 %. Pasientene sier at elektrotreningen gir et stort velvære, omtrent det samme som oppleves under og etter trening. Det finnes også en mengde dokumentasjoner på at elektrotrening virker smertedempende, noe som er til stor nytte for pasienter med kroniske smerter.

Undersøkelser i Sports Medicine 14 (2): 1992 viser at muskler også til friske mennesker blir sterkere med elektronisk muskeltrening. Dr. J. M. Kots (1971) påviser at muskelstyrken kan øke fra 38% til 50% etter kun 19 dager med elektrotrening. Forskingsrapporten påpeker at styrken ikke bare vil bli oppnådd på normalt friske mennesker, men også på veltrente atleter.

Elektrotrening ble bl.a. benyttet av de russiske vektløfterne under olympiaden i München i 1972. Elektrotrening er også brukt for å opprettholde personellets muskulatur ombord på militære ubåter. NASA har benyttet elektrotrening på astronautene i sitt romforskningsprogram for å hindre muskelsvinn ved vektløshet.

Bailine treningsapparat finnes kun i Bailine klinikkene, og skiller seg fra andre apparater f.eks ved at apparatet husker fra sist så du vil få den beste treningen, du kan trene hele kroppen samtidig, du kan varierer aktiveringen og styrken underveis for å nevne noe.

Apparatene er produsert i henhold til flere nasjonale og internasjonale kvalitetsstandarder. Simulatorene er Nemko-godkjent, og testet og godkjent som medisinsk apparat etter IEC sikkerhetsrutiner for USA og etter CE/EEA Europeiske direktiver (93/42/EEC)

Smertelindring

Gjennom alle årene vi har drevet, har vi stadig fått tilbakemeldinger fra kunder som har fått mindre smerter etter behandlinger hos oss. Behandlinger har vært utprøvd i flere år ved Akershus Universitetssykehus smerteklinikk med gode resultater.

Du kan selv teste ut smertereduseringseffekten hos Bailine med en gratis prøvetime hvis du plages av smerter.


Hva er dine ømmepunkter?

– Hodepine?

– Nakkesmerter?

– Vondt i ryggen?

– Leddsmerter?

– Fibromyalgi?

– Andre kroniske smerter?


Bailine er mest kjent for å hjelpe med vekt- og figurproblemer

For noen år siden ble Bailine kontaktet av Akershus Universitetssykehus som undret seg over hva Bailine drev med. Sykehuset hadde nemlig mange pasienter som kom til dem for smertebehandling. En del pasienter fortalte at de hadde fått bedre kontroll over smertene etter å ha fått behandling hos Bailine.

Prøv smerteredusering med Bailine dersom du plages av kroniske smerter

Sykehuset har i flere år brukt Bailine elektroniske datastyrte apparat på sine smertepasienter. Over 80 % av pasientene sier om at behandlingen førte til smertereduksjon.


Bailine sine elektroniske impulser kan hjelpe deg til å få kontroll over dine ”smerte-porter”

‘The Gate Control Theory of Pain’ ble lansert tidlig på 1960-tallet av den canadiske psykologen Ronald Melzack og den britiske fysiologen Patrick Wail. ‘Port-kontroll teorien’ handler bl. a. om at ryggmargen inneholder nevrologisk ‘porter’ som enten kan blokkere smertesignaler eller la dem fortsette videre til hjernen.

Det har lenge vært kjent at såkalte mikro-frekvenser som brukes i TNS behandling (transcutaneous electrical nerve stimulation) som er apparater med små pads som ofte plasseres på eller i nærheten av smerteområder, kan brukes for å oppnå smertereduserende effekter.

I Bailine benytter vi større pads over hele kroppen med andre frekvenser og aktiveringsmetoder. Vi kaller det makro-frekvenser.


Om smerte

Smerte beskytter oss mot farer. Men smerten i seg selv kan bli en fiende. Når du har undersøkt årsaken til din smerte nærmere hos din lege, kan svaret være at du har en form for kroniske, langvarige smerter og ender opp med å gå på smertestillende midler resten av livet. Da kan Bailine kanskje være et alternativ eller et tillegg for deg.

Alle vet hvordan både fysisk og psykisk smerte kjennes, men ingen kan føle en annens smerte.

Mange sier ofte om sine kroniske smerter: «Jeg hater disse smertene. De ødelegger livet for meg. Jeg er skuffet over legene som ikke greier å finne ut hva som er i veien og gjøre meg frisk. Jeg blir virkelig sur på dem når de sier at smertene har ‘psykiske årsaker’. Familien min forstår det ikke. Ingen tror smertene mine er virkelige. Jeg føler meg så maktesløs.

Den onde smertesirkelen
Kroniske smerter kan låse deg fast i en ond sirkel. Her er fire mulige scenarier:

1. Inaktivitet

På grunn av smertene forsøker du å unngå fysisk aktivitet, noe som i sin tur gjør kroppen mindre sterk og smidig. Jo svakere og dårligere formen blir, jo mer frustrert og deprimert blir du. Disse negative følelsene kan åpne «smertedøren» og gjøre smertene enda verre enn før.

Undersøkelser i Sports Medicine 14 (2): 1992 viser at muskler hos friske mennesker blir sterkere med elektronisk muskeltrening. Dr. J. M. Kots (1971) påviser at muskelstyrken kan øke fra 38 % til 50 % etter kun 19 dager med elektrotrening. Forskingsrapporter påpeker at økt styrke blir oppnådd både på normalt friske mennesker, så vel som hos veltrente atleter.

2. Overdrivelse

Du er kanskje fast bestemt på å bevise at du fremdeles kan være fysisk aktiv, så du overanstrenger deg. Dette øker smertene og fører til mer inaktivitet, mer depresjon og sterkere smerter. Enkelte av våre klienter opplever et helt nytt liv etter at de starter med Bailines elektroniske behandling.

3. Mangel på forståelse

Vennene dine, familien, sjefen og kollegene forstår kanskje ikke at du virkelig har det vondt og avfeier smertene med at det bare er noe du innbiller deg. Du blir enda sintere og mer deprimert enn før. Det å stelle pent med deg selv er en viktig vei for mange. Hos Bailine møter du forståelsesfulle terapeuter som gir deg riktig personlig trening.

4. Overbeskyttelse
Venner, familie og kolleger pusler om deg og krever ingenting av deg. Dette kan føre til at du føler deg som en invalid og blir mer hjelpeløs enn du egentlig er.

Heldigvis er det mulig å bryte den nedadgående spiralen.

Hos Bailine kan du få starten på et nytt liv både fysisk og psykisk.

Lymfedrenasje

Lymfesystemet er ansvarlig for å forsvare kroppen og tar vare på immunforsvaret. Lymfesystemet får bort giftstoffer, smittestoffer, bakterier eller andre fremmedlegemer.

Ved hjelp av lymfedrenasje kan du få utført storrengjøring av kroppen – opplagrete avfallsstoffer fjernes gjennom den økte sirkulasjonen.

Etter et vekttap kan fettceller og væske bli liggende igjen mellom cellene og vokse sammen til et fettvev. Det viser seg ved at enkelte kroppsområder ikke minsker i omfang. Lymfesystemet transportere fett fra tarmen og overskuddsvæske fra vevet til blodbanen. Ødemer – væskeansamlinger – fjernes og fastlåste spenninger løser seg opp.


Hva skjer i kroppen ved lymfedrenasje?

 • Lymfedrenasje forbedrer vår helse på mange måter
 • Den gjør kroppen merkbart lettere
 • Den gir kroppen energi og overskudd
 • Den øker forbrenningen
 • Forbedrer søvnkvaliteten
 • Stimulerer blodsirkulasjon
 • Hjelper kroppen med overflødig vann
 • Reduserer hevelser og nummenhet i armer og ben
 • Kan redusere vekt ved forbedring av sirkulasjon
 • Fastere hud og reduserer cellulitter
 • Skaper bedre velvære

 

Lymfesystemet i kroppen ivaretar mange viktige funksjoner og er en vesentlig del av immunforsvaret. Lymfesystemet regulerer blant annet væskebalansen og frakter de hvite blodlegemene (lymfocyttene) rundt om i kroppen.

De hvite blodlegemene er avgjørende for immunforsvaret ettersom de bekjemper virus og bakterier som har kommet seg forbi det ytre immunforsvaret, nemlig slimhinnene og huden.

Lymfesystemet er en viktig faktor når kroppen skal utskille avfallsstoffer, for når kroppen er ‘forurenset’ vil sirkulasjonen fungere dårlige. Det kan vise seg som smerter i muskulaturen, hovne ankler, kalde føtter og hender, spenninger i hode/nakke, leggkramper, samt en generell stivhet i kroppen.

Lymfedrenasje anbefales ved:

 • Stress
 • Lavt energinivå
 • Fibromyalgi
 • Cellulitter
 • Uren hud
 • Dårlig blodsirkulasjon
 • Ødemer (hevelser)
 • Revmatiske plager
 • Spenningshodepine
 • Svimmelhet, øresus
 • Avgiftning av tungmetaller
 • Menstruasjonssmerter
 • Kalde hender eller føtter
 • Kramper, i alle muskler
 • Forstoppelse

PRØVETIME

0 kroner

Vi vil at flest mulig har muligheten til å prøve Bailines metoder. Book din gratis prøvetime idag.

Kontaktinformasjon

Bailine Arendal
Sørsvannsveien 1
Stoa, 4848 Arendal

T: 97 31 14 11

E: arendal@bailine.no

Facebook: Bailine Arendal

Tidligere kunde?

Har du vært kunde hos Bailine før?

Da er du hjertelig velkommen tilbake.